Novosti

Mario Huljev – Socijalna distanca je naša realnost, a sve je ljepše i lakše u “Dvoje”

Objavljeno:

Mario Huljev – Socijalna distanca je naša realnost, a sve je ljepše i lakše u “Dvoje”

Foto: Dinko Pasini

Jedan od najupečatljivijih muških glasova na sceni, Mario Huljev, predstavlja optimističnu i radiofoničnu pjesmu “Dvoje” koja se nalazi na njegovom trećem albumu “Okreni me”.

“Dvoje” je pjesma koja govori o tome da bismo svi trebali imati nekoga s kim ćemo podijeliti i dobre i loše stvari u životu. Mi smo svi socijalna bića, a u vremenu u kojem živimo, kad je socijalna distanca postala realnost, svakome bi dobro došlo društvo makar u dvoje, jer sve je u dvoje je ipak ljepše i lakše” – kaže nam Mario.

Pjesmu “Dvoje” poslušajte na sljedećem linku:

 

 

“Dvoje” potpisuje Silvio Pasarić dok mu se u izradi aranžmana pridružio Domagoj Perišić.

"Odlučan sam da jednom kada se život koliko toliko normalizira, cijeli novo objavljeni materijal predstavim publici onako kako najbolje znam, uživo na koncertima." – rekao je Mario Huljev.

Pjesmu “Dvoje” kao i ostatak albuma “Okreni me” možete slušati I na digitalnim servisima:

 

https://backl.ink/95867581

 

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »