Novosti

Matteo Cetinski u borbi sam sa sobom

Objavljeno:

Matteo Cetinski u borbi sam sa sobom

Nakon uspješnog singla 'Stopimo Boje' i fenomenalnog video spota snimanog u pustinji u Nevadi, Matteo Cetinski i njegov team izdali su novi singl 'Vjerujem'. Svi se slažu da je prvim singlom Matteo pronašao svoj zvuk i tako opravdao povratak na glazbenu scenu na koju je donio svježinu i energiju ujedinjene inteligentnim porukama i iznimno sceničnom pojavom. Drugi singl će dodatno definirati izričaj ovog multitalentiranog kreativca koji uspješno balansira karijeru u dizajnu i glazbi.

Za pjesmu „Vjerujem“ snimljen je i odličan video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 

„Dosta smo se mučili s tekstom pjesme jer on nije došao spontano i brzo kao 'Stopimo boje'. Meni je bitno da uz dobar zvuk pjesma ima tekst koji u sebi ima iskrenu i relevantnu poruku koja oslikava moja razmišljanja u ovoj fazi života. Ne mogu izdati ni zarez ako ne stojim iza njega u potpunosti. Tekst smo Marko Mandić, Nemanja Filipović i ja napisali dosta brzo, ali nisam bio do kraja zadovoljan. Stajali smo tako tjednima na mjestu dok nam u pomoć nije uskočila Alka Vuica koja je u par poteza sve otpetljala. Tako je sve sjelo na svoje mjesto i evo nas.“ – rekao je Matteo Cetinski

Tekst za singl 'Vjerujem' moguće je tumačiti na razne načine, a jedan od tih je unutarnja borba svakog od nas. U spotu se tako Matteo bori sam sa sobom u atraktivno prikazanim akcijskim scenama i nudi drugačije tumačenje teksta.

„Nakon spota za 'Stopimo boje' koji je naišao na sveopće oduševljenje, očekivanja za novi spot bila su velika. Nadam se da nismo razočarali.“ – zaključio je Matteo

Bojan Kosović je redatelj spota, a Igor Vuković (jedan od najboljih direktora fotografije na ovim prostorima) potpisuje sliku. Producent spota bez kojeg Matteo kaže da nista ne bi bilo je Dragan Stojković Pixi.

Novu pjesmu mattea Cetinskog slušajte i na digitalnim servisima:

https://backl.ink/74817006

 

Mattea Cetinskog pratite na njegovom Instagramu

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »