Novosti

Miki Solus je izdao fanove

Objavljeno:

Miki Solus je izdao fanove

Iz glazbene radionice Mikija Solusa dolazi nam genijalan spot „Izdao sam fanove“ koji je snimio kao spin-off na pjesmu „Lubenica“ koju je nedavno predstavio u duetu s Lidijom Bačić Lille.

 

Kako je Miki izdao svoje fanove pogledajte na linku u spotu:

 

„Nakon pjesme „Lubenica“, mnogi moji fanovi okrenuli su se protiv mene i osjećao sam se vrlo usamljeno. Najbolja stvar koju čovjek može raditi kad je usamljen je - svirati blues. I tako sam ja, poput B.B. Kinga, ispjevao svoju tužnu sudbinu. Pjesma je nastala u samo par minuta jer je izašla direktno iz mojeg bolnog srca. "Izdao sam fanove" je zapravo spin-off na Lubenicu, u kojoj pratimo patnje mladog Mikija s nezadovoljnim fanovima. Pjesmu prati spot u kojem me bijesni fanovi love po gradu. Hvala svima koji su bili na snimanju spota i dobro se zabavili. Netko izdaje stanove, a netko svoje fanove...“ – rekao je Miki Solus

 

Novu pjesmu Mikija Solusa slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/109617622

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »