Novosti

MIKI SOLUS JE LJENJIVAC

Objavljeno:

MIKI SOLUS JE LJENJIVAC

Mnogi ljudi kažu da u ovo koronično doba treba biti kreativan, ali Miki Solus vam poručuje u svom novom singlu "Ljenjivac" da je sada idealno vrijeme za ljenčaranje i luftanje mozga.

„Kvragu i muzička karijera i uspjeh ako u danu nemate vremena za bespotrebne stvari poput igranja PC igrica ili gledanja nogometnih utakmica. Ova pjesma je oda lijenosti i njenom životinjskom predstavniku – ljenjivcu!“ – rekao je Miki Solus prilikom predstavljanja novog spota kojeg pogledajte na sljedećem linku:

Pjesma je snimana u SIPA studiju i producirana od strane Silvija Pasarića. Bekove su otpjevale Hana Blažević Vrbić i Hana Librenjak. Animirani spot je radila umjetnica Ira Bulić, poznatija i kao "Nisamtapir", koja je i ranije surađivala s Mikijem na spotu „Suncobran“.

"Ja sam ljenčina i teško mi pada pisanje pjesama ako znam da postoji dobra serija koju nisam još pogledao ili dobar sportski članak koji nisam pročitao! Uopće nisam marljiv i ova pjesma je hommage samome sebi i svim ljenčinama koji cijene dobro ljenčarenje više od nekih konstruktivnih stvari u životu!" Uživajte u pjesmi i budite lijeni :) „– rekao je Miki

Novu pjesmu „Ljenjivac“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/142426426

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »