Novosti

Mile Kekin te poziva, budi i ti „Ratnik svjetla“

Objavljeno:

Mile Kekin te poziva, budi i ti „Ratnik svjetla“

Stigao nam je pravi „Ratnik svjetla“ u liku i djelu Mile Kekina. Drugi je to singl s nadolazećeg Kekinovog albuma kojim najavljuje povratak žestokom zvuku i otrovnoj angažiranoj lirici. 

„'Ratnik svjetla' je stigao da ti za smiješnu cijenu od jednog klika podari rendgen oči kojima ćeš raskrinkati tajne centre moći, jer zašto bi ti bio pijun, samo jedan od milijun kad možeš biti Ratnik svjetla i Božja metla.“ –  kaže Mile

Ova urnebesna trominutna crna komedija u režiji maestra Filca pokazuje Ratnika svjetla u punom radnom zanosu.

Stoga, ako se i želiš osloboditi terora doktora i profesora, želiš biti faktor bitni

evo ti link, a ti samo klikni:

 

 

„'Ratnik svjetla' će dokazati da sve činjenice mogu biti alternativne dok su laži uvijek profitabilne. U vremenima kada algoritmi, ali i mediji isti prostor daju šarlatenima i stručnjacima, svatko može biti svašta, granica je samo mašta.“ – zaključuje Kekin za kraj

 

Novi album koji Kekin sprema pojavit će se na proljeće ove godine kada Mile kreće na turneju sa svojim novim peteročlanim bendom. Najavljuje opsežan repertoar koji će uključivati pjesme iz svih perioda njegove tridesetogodišnje karijere.

 

Novu pjesmu Mile Kekina „Ratnik svjetla“  slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/ratnik-svjetla

 

Mile Kekina pratite na njegovom Facebooku i Instagramu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »