Novosti

Noelle predstavlja remix za pjesmu „Bit će bolje“

Objavljeno:

Noelle predstavlja remix za pjesmu „Bit će bolje“

Mlada i popularna pjevačica Noelle predstavlja REMIX svog aktualnog singla „Bit će bolje”.

Radi se o energičnom i modernom SLAP HOUSE remixu u aranžmanu jednog od naših ponajboljih producenta, Zvonimira Duspera aka Rei Noela, koji je pjesmi dao sasvim novu dimenziju.

Svi koji su ga do sada čuli nisu štedjeli komplimente, a nekim pasioniranim ljubiteljima house zvuka čak je bolji od originalne verzije pjesme. 

Osim remix verzije koja traje identično kao i originalna pjesma, Rei Noel je napravio i EXTENDED verziju, koja će se posebno svidjeti ljubiteljima modernog SLAP HOUSE zvuka. Za remix verziju pjesme Noelle je pripremila i video spot u režiji Marka Džavića, koji sadrži pojedine kadrove iz originalnog spota, ali i brojne još neviđene scene i kadrove te moderne i zanimljive efekte. 

Spot pogledajte na sljedećem linku:"Izuzetno mi je drago da je Zvonimir Dusper (aka Rei Noel) pristao na suradnju i napravio ovako dobar slap house remix. Za mene je suradnja s jednim od naših najboljih producenata iznimna čast i veliko zadovoljstvo. Na tome mu od srca hvala. Nadam se da će se ova uspješna suradnja nastaviti i na narednim pjesmama. Uvjerena sam da će s ovim odličnim remixom pjesma "Bit će bolje" doći do brojnih novih slušatelja, posebno do ljubitelja house zvuka, te da će preostali dio ljeta biti rado slušana u klubovima na kontinentu i obali. Spot za remix verziju pjesme je napravljen na efektan i moderan način i uspješno prati dinamiku i dramatiku pjesme. Neki čak kažu da je bolji od originala. U posljednje vrijeme sam jako zauzeta svojim plesnim aktivnostima i nastupima na brojnim natjecanjima, na kojima članovi mog plesnog kluba "Illusion" ponovo bilježe  izvanredne uspjehe i brdo zlatnih medalja. Jedva čekam da konačno počnem sa svojim glazbeno-plesnim nastupima, koje polako pripremam i vjerujem da će sljedeće ljeto biti pravo vrijeme da brojnoj publici širom zemlje pokažem što znam i mogu. Do tada pratite moj rad na društvenim mrežama i Youtube-u, a pjesme slušajte na streaming servisima." - rekla nam je Noelle. 

 

Remix pjesme „Bit' će bolje“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/bit-ce-bolje-remix

 

Noelle pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »