Novosti

Novi „morski“ hit splitskog tenora Saše Jakelića

Objavljeno:

Novi „morski“ hit splitskog tenora Saše Jakelića

Splitski pjevač osebujnog timbra snimio je spot za svoju novu autorsku pjesmu. Ovog je ljeta uz brojne solističke koncerte, nastupio i na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku i to u dvije večeri. U prvoj je večeri otpjevao poznati hit Luccia Dalle "Piazza Grande", dok je u drugoj izveo skladbu "More veliko", za koju potpisuje glazbu i aranžman.

Sjetne "morske" stihove napisala je Katarina Jakelić. Klapu su, uz Sašu, otpjevali kolege i prijatelji iz zbora HNK Split.

Za pjesmu je snimljen i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

"Bila mi je velika čast predstavit pismu baš na šibenskoj šansoni jer se tamo osjećan ka doma. Spot u režiji Toni Mijača rađen je u minimlističkom stilu u kojem smo se potrudili donijeti punu snagu priče. Pisma 'More veliko' je posebna i posvećena svima onima koji brode morima i njihovim ljubavima koje ih strpljivo čekaju" - rekao je poznati splitski slavuj koji je na ovom festivalu, iste godine kad je i debitirao, osvojio i Grand prix za pjesmu "Dite jubavi" u duetu s Goranom Karanom.

Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/110764432

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »