Novosti

Novi singl projekta Million Slavka Remenarića „Jer to tako je“ „Pjesma je to o stvarima koje ne mogu promijeniti“

Objavljeno:

Foto: Luka Tambača

„Mislio sam da mogu mnogo toga kontrolirati u životu , a shvatio sam da kontroliram malo . Kako da prihvatim ono što ne mogu promijeniti? Vrijeme ne možemo zaustaviti, ljubavi se dešavaju, a svemir je ravnodušan postojali mi lili ne. Jer to tako je.“ – tako govori Slavko Remenarić o novoj pjesmi projekta Million.

Tekst je višeznačan  i nije samo ljubavni kao što se na prvo slušanje čini.

Vizualno dočarana odličnim spotom Zorana Peze, pjesma ima rock zvuk i čvrstinu. Dominiraju „živi“ instrumenti - gitare,bas i bubanj koji nisu zarobljeni u strogoj pop formi.

Spot za pjesmu „Jer to tako je“ pogledajte na sljedećem linku:

Prelazi na bubnjevima, atmosferski solo na gitari, razorni bas zvuk, emotivni vokal – sve je to bio čisti užitak rada koji je rezultirao svježom, moderno produciranom, ali i vrlo prijemčivom pjesmom.

Remenarić je autor glazbe i teksta, dok aranžman potpisuje sa stalnim suradnikom i producentom Zvonimirom Dusperom Dusom.

 

Novu pjesmu „Jer to tako je“ projekta Million slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/jer-to-tako-je

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »