Novosti

Novo ime na glazbenoj sceni! Robert Čavlović - Charlie predstavlja “Oči Boji Nebom”!

Objavljeno:

Novo ime na glazbenoj sceni! Robert Čavlović - Charlie predstavlja “Oči Boji Nebom”!

Robert Čavlović – Charlie, dvadesetdvogodišnjak je iz Zagreba koji je od malih nogu pokazivao ljubav prema glazbi. Svoje putovanje kroz svijet glazbe započeo je u nižoj i srednjoj glazbenoj školi, a maturirao je kao violončelist. Samoinicijativno počinje svirati gitaru, pjevati i komponirati pjesme dok je ljubav prema pop glazbi razvio i kreiranjem banda s kojim je stekao iskustvo u live nastupima i želju za interakcijom s publikom.  Nastavlja održavati solo koncerte i fokusirati se na solo karijeru uz redovne nastupe u Zagrebu i duž Jadrana.

“Pjesma govori o neostvarenoj ljubavi i moći zaljubljenosti koja se osjeti kroz samo jedan pogled. Poletnog je tempa i zamišljena je kao neki ljetni “đir”. Spot sam radio u suradnji s Tihanom Vukić i Bornom Hržinom, a sniman je na otoku Krku” - rekao je Charlie koji je nadimak dobio prema crtiću Charlie Brown.

Po njegovom mišljenju, glazba nije samo pjevanje i sviranje, već kreiranje sveukupnosti emocija u tonovima i melodijama koje drugu stranu poistovjećuju upravo s onime što se želi dočarati. Vođen tom mišlju, Charlie je kreirao svoje djelo, sačinjeno od iskrenog teksta, jednostavne melodije i realnih emocija. Pjesmom “Oči boji nebom” pokušava nam ispričati svoju priču, odnosno priču s kojom smo se svi barem jednom u životu susreli, međutim nismo je doživjeli na isti način na temelju raznovrsnosti života.

Glazbu i tekst za pjesmu “Oči Boji Nebom” potpisuje Robert Čavlović – Charlie, a za aranžman i produkciju odgovoran je Domagoj Perišić.

Pjesmu "Oči boji nebom" slušajte i na Deezeru!

https://www.deezer.com/hr/album/67727302

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »