Novosti

Pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva osvojila radijski eter i zasjela na 1. mjesto kao najslušanija pjesma u Hrvatskoj

Objavljeno:

Pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva osvojila radijski eter i zasjela na 1. mjesto  kao najslušanija pjesma u Hrvatskoj

U trenucima neizvjesnosti, straha i nemira, nastala je pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva koja postala svojevrsna himna u ovim teškim vremenima  i kao takva, ovaj tjedan zasjela na 1. mjesto najslušanijih singlova.

Pjesma je već u prvim danima emitiranja skupila velik broj pogleda na YouTubeu i postala jedan od najgledanijih videa. Većina pjesme koja je nastala u nevjerojatnim okolnostima između pandemije i potresa, snimljena je mobitelima ili u improviziranim kućnim studijima.

Da bi se u ovim gotovo nemogućim uvjetima što bolje prikazalo stanje u Hrvatskoj nakon razornog potresa, pobrinula se fotoagencija Cropix ustupivši svoje fotografije koje su korištene u spotu.

Spot za pjesmu "Ovo će proći" pogledajte na linku:

„Nadnaravno mi je drago što smo se popeli na vrh top liste skupa s našim Online prijateljima pogotovo kad se sjetim načina na koji je pjesma nastala i navrat nanos snimljena.  Očito da smo pogodili zeitgeist tj. pravi trenutak u vremenu pa su u drugi plan pali sitni tehnički propusti. Hvala još jednom svima koji su bez puno kompliciranja pristali biti dio ove pjesme.“ – rekao je Mile Kekin

Pjesmu „Ovo će proći“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/141569461

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »