Novosti

Pjesma “Prvi put” je nova stanica na putu prema novom albumu Filipa Dizdara

Objavljeno:

Pjesma “Prvi put” je nova stanica na putu prema novom albumu Filipa Dizdara

Nije ga bilo gotovo 5 godina, a onda se na velika vrata vratio Filip Dizdar s pjesmom „Skupa u samoći“ i s njom najavio rad na novom albumu.

 

Drugi singl kojim Filip najavljuje novi album je pjesma „Prvi put“, a radi se o brzoj ljetnoj pjesmi koja zaraznim refrenom poziva na ples.

 

Kao i obično, Filip Dizdar i ovog puta potpisuje produkciju, aranžman, glazbu i tekst. Filipova sestra, Natali Dizdar pjeva bekove, a za mix i master je zaslužan Jere Šešelja.

 

Svestrani mladi glazbenik sam je režirao spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 

 

 

„Mislim da se svi sjećamo prvog puta kad smo nešto bitno napravili ili nam se nešto bitno dogodilo... Ova pjesma je posvećena svim onim pozitivnim prvim iskustvima koje zapamtiš do kraja života. Spot je zamišljen kao da gledamo privatne snimke koje je mladi par snimio na ljetovanju prije nekih 20-tak godina. Da sve bude autentično nabavio sam i malu Sony kameru iz vremena kad je HD rezolucija bila nedosanjani san. Ciljali smo na to da spot ispadne što spontanije i intimnije, baš kao da ne postoji nitko osim njih dvoje na svijetu.“ - rekao je Filip Dizdar

 

 

U spotu glumi Klara Fiolić, mlada talentirana glumica koja trenutno studira glumu na Akademiji dramske umjestnosti u Zagrebu i Roko Butuči, koji inače nije glumac, ali se svejedno odlično snašao.

 

„Mislim da su njih dvoje pjesmi i spotu dali jednu potupuno novu dimenziju i autentičnost jer, oni su par i u privatnom životu pa nisu trebali previše glumiti.“ – na kraju je rekao Filip

 

 

Novu pjesmu Filipa Dizdara slušajte na digitalnim servisima:

https://bfan.link/prviput

 

Filipa Dizdara možete pratiti na njegovoj

Facebook stranici , Instagramu i na Youtube kanalu

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »