Novosti

Reset Hladnog piva prije koncertne euforije iduće godine – stigao je spot za Kišnu nedjelju

Objavljeno:

Reset Hladnog piva prije koncertne euforije iduće godine – stigao je spot za Kišnu nedjelju

Iako je cijela 2020. godina bila jedna velika kišna nedjelja, Hladno pivo se ne predaje pa u spotu za istoimenu pjesmu promovira i proaktivni pristup životu.

U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donijela pa poručuju:

„Sve u svemu ako mislite da kišna nedjelja ne može inspirativna, poučna i produktivna bacite pogled na ovo malo remek djelo dokonosti i naučite riječi prije nego što se vidimo iduće godine u prvim redovima. Živjeli! „

 

Pogledajte spot:

 

„Bila je to prilika za reset pred koncertnu euforiju sljedeće godine, konačno smo imali vremena spariti sve čarape i posložiti fotoalbume kronološki, a i tematski.

Suba pokazuje na važnost održavanju fizičke spreme i urednosti,  Zoki na svom primjeru prezentira kako se pravilno odmoriti , Šoki gledateljima nudi uvid u svoje odjevne i stilske nedoumice, Deda nam je skoro zaspao na setu, a ja i dalje vježbam kako biti karizmatičan u kućnim uvjetima.“ – o spotu nam govori Mile Kekin

 

Novu pjesmu Hladnog piva slušajte i digitalno:

https://backl.ink/143459010

Sve HP novosti pratite na njihovoj Facebook ili na službenoj stranici http://www.hladnopivo.hr/

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »