Novosti

Saša Jakelić predstavlja pjesmu „Ti si moja srića“ s kojom će ove godine nastupiti na Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2022

Objavljeno:

Saša Jakelić predstavlja pjesmu „Ti si moja srića“ s kojom će ove godine nastupiti na Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2022

Vlasnik jednog od najljepših muških vokala, Saša Jakelić, predstavlja pjesmu 'Ti si moja srića“ s kojom će ove godine nastupiti na festivalu Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2022.

Radi se o izrazito vedroj pjesmi poletnog orkestralnog aranžmana blagog retro prizvuka koja odiše pozitivnom i ljubavnom energijom.

Saša potpisuje glazbu, tekst i aranžman, a odsvirao je gitare, mandoline i perkusije.

Roko Čekalović je radio raskošnu 'filmsku' orkestraciju te sudjeluje kao koaranžer.

Sašin veliki ponos je njegova kćer Stella koja je, uz Sašu, na ovoj pjesmi otpjevala prateće vokale.

Mix i mastering je djelo Dade Marušića.

Za pjesmu „Ti si moja srića“ je snimljen i video spot koji je radio Sašin veliki prijatelj Max Hozić za NEGO KAKO, a sniman je na raznim lokacijama u Splitu i Zagrebu.

Spot pogledajte na sljedećem linku:

 

„Nakon nekoliko pisama 'ozbiljnijih' tematika sritan san šta se pojavljujen sa ovon pozitivnon pismon. Nadan se da će publika guštat u pismi barem upola ka šta san je ja gušta stvarati pivat“  – rekao je Saša

Saša se uz ostale nastupe ovog ljeta pojavljuje i u retrospektivnoj  'Večeri pjesama Dušana Šarca' na ovogodišnjoj 'Šansoni'. Pjevat će pjesmu 'Stelle d'oro' nakon skoro deset godina na istoj pozornici. Pjesmu je proslavio Mišo Kovač pod nazivom 'Obala mojih snova', a u talijanskoj verziji ju je na Splitskom festivalu 1974. otpjevao čuveni Al Bano.

Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/ti-si-moja-srica

 

Sašu Jakelića možete pratiti na njegovom facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »