Novosti

Trijumf 2CELLOS u Veroni!

Objavljeno:

Trijumf 2CELLOS u Veroni!

 12 tisuća obožavatelja sinoć nije puštalo 2CELLOS s pozornice amfiteatra Verone. To ni ne čudi jer su Luka Šulić i Stjepan Hauser rado viđeni koncertni gosti u Italiji. Naši slavni virtuozi i talijanska publika već imaju i svoju internu komunikaciju koju i glasnim skandiranjem opisuju jednostavno kao bellissimo (prelijepo)!

“Bilo je stvarno veličanstveno ili kako to volimo reći - bellissimo. Bojali smo se da kiša ne pokvari ugođaj jer smo stvarno i mi i publika dugo čekali ovaj spektakl. Ne govorimo puno talijanskog, ali nekoliko naučenih rečenica i energija s publikom su i više nego dovoljni  za koncert iz snova. I to je možda razlog što je kiša prestala padati taman pred koncert i nastavila padati nakon” poručuju oduševljeni Luka i Stjepan kojima su na ovom koncertu podršku došle dati i njihove obitelji.

Spektakularni koncert je bio proslava njihovog petog rođendana kao i početak europske turneje na kojoj promovirajju i aktualni album “Celloverse”.

Koncert su započeli klasičnim izvedbama, nakon čega je uslijedio niz hitova. Izvedbe “Thunderstruck”, “Shoook me all night long”, “Highway to Hell” i osobito “Satisfaction”, samo su neke od pjesama koje su digle publiku na noge. Nakon tri bisa, s publikom su se rastali uz Stinga i “Fields of Gold”.

Kako bi zabilježili sve trenutke rođendanskog slavlja, koncert je sniman s 30 kamera.

Luka i Stjepan sutra, 13. svibnja, nastupaju u Sarajevu, a u ponedjeljak će u Zagrebu u Galeriji Klovićevi dvori najaviti veliki rođendanski koncert u Zagrebu. Bit će to njihov posljednji koncert u sklopu turneje, nakon čega će vrijedni duo završavati novi album.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »