Novosti

Vedru pop melodiju donosi grupa 4 FACE u pjesmi „Nepokoreni grad“

Objavljeno:

Vedru pop melodiju donosi grupa 4 FACE u pjesmi „Nepokoreni grad“

Grupa 4 FACE nastupila je na nedavno održanom Međimurskom festivalu i predstavili su pjesmu „Nepokoreni grad“.

„'Nepokoreni grad' priča je o nama . Svi smo mi utvrde koje na kraju osvoji ona - Ljubav! Ovo je pjesma o tome“ – kaže autor Srećko Krištofić iz grupe 4 FACE.

4 FACE je bend koji broji dva stalna člana i mnoštvo suradnika, tako da je uvijek iznenađenje tko će se pojaviti u nekom projektu ili na stageu.

Stalni članovi benda su Danijel Filo na bas gitari i Srećko Krištofić na gitari, a na pjesmi “Nepokoreni grad”, osim njih dvojice, sudjelovali su još Tamara Korunek -vokal, Hrvoje Krištofić - vokal i Damir Šalajić - bubanj.

Tamara Korunek svojom je interpretacijom melodije bez teksta dala taj osjećaj nježnosti i vedrine u žestokom zvuku 4 FACE-a.

Nenajavljeno, kao gost pjevač, 4 FACE-u se pridružuje HJER, pravim imenom Hrvoje Krištofić koji svojim specifičnim i karakterističnim vokalom želi dočarati osvajanje tog čvrstog zida kojeg je osvojila ljubav.

„Početni bandovski žar i čvrstoća odjednom presječe mirna i vedra pop melodija koja je čista suprotnost grubom zvuku, a kojom u prenesenom značenju ljubav ulazi u naše živote i smiruje strasti.“ – rekli su iz benda

Video spot je sniman u Čakovcu i Beverwijku u Nizozemskoj, a pogledajte ga na sljedećem linku:

 

Tekst i glazbu za pjesmu „Nepokoreni grad je napisao Srećko Krištofić, a aranžman je radio zajedno s bendom 4 FACE.

 

Cijelo festivalsko izdanje slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/mef-20-godina

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »