Novosti

"War Of The Heathens" žustar glazbeni pohod nezaustavljive Manntre

Objavljeno:

"War Of The Heathens" žustar glazbeni pohod nezaustavljive Manntre

"War Of The Heathens" predstavlja najnovije Manntrino albumsko izdanje koje bend već mjesecima izvodi na međunarodnom tržištu. Jedan od najvećih koncerata u sklopu svoje turneje održat će upravo večeras, na sam dan izlaska novog albuma kada će stati pred publiku u krcatoj dvorani u Leipzigu.

Ovo je četvrti studijski album koji je neumorni bend i jedna od naših najvećih glazbenih sila na međunarodnom planu predstavio u samo četiri godine. „War of the Hetahens“ je rezultat značajnih podviga, posebno s obzirom na izazove koje je sa sobom donijela pandemija i ograničenja nastupa uživo.

Ovo žustro i raslojeno putovanje katapultiralo je Manntru u središte pozornosti kao svježu i uzbudljivu snagu na njemačkoj rock i metal glazbenoj sceni, a kroz simbolične osobne tretmane univerzalnih tema čovjeka u kolopletu života predstavlja novu razinu Manntrine estetike.

"War Of The Heathens" je album kojeg karakterizira moćna, energična, melodična i atmosferična zvučna slika. Ne samo da označava završetak jednog poglavlja, već  tjera Manntru u neistražena područja, prepuna novih bitki i pobjeda.

Album "War Of The Heathens" najavila su četiri simbolična poglavlja. „Morana“, božica smrti i podzemlja, ali i proljeća i novog početka.  Za idući singl, bend se odlučio za sporiju pjesmu „The Hunter“  koja imala jači odjek u tematici lovca i lovine.

Uslijedio je "Et In Peccatum" dijabolične glazbene izvedbe i tekstualne dubine koja je karakteristična za Manntrino stvaralaštvo.

Osviješteni „Starkind“ ukazuje na klimatske promjene i globalne događaje, te činjenicu da se krećemo prema novom, neistraženom putu koji može donijeti nove izazove, ali i prilike za rast i razvoj.

Posljednu notu s ovog neumoljivog albuma bend je donio u pjesmi „Domain“. Priča je to što potiče  zavirivanje u bunar nutrine i promišljanju o putovanju između grandioznih ambicija i surovih istina.

Ususret 2024. godini dečki iz Manntre se spremaju za opsežnu turneju po Poljskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, a jedan od najvažnijih i najposebnijih koncerata u karijeri Manntra će održati na domaćem terenu - u zagrebačkoj Tvornici Kulture 13.4.2024. godine.

Popis pjesama:

 1. The Hunter
 2. Morana
 3. Et In Peccatum
 4. Blackmoon
 5. Domain
 6. The Witch of St. Vincent
 7. The Call Of Strigun
 8. Feed the Beast
 9. The Long March
 10. War Of The Heathens
 11. Starkind

 

Cijeli album je od danas dostupan na svim digitalnim servisima

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »