Novosti

Za Valentinovo Mile Kekin donosi live „Vjeruj u mene“

Objavljeno:

Znakovito na Valentinovo, Mile Kekin donosi još jednu live poslasticu snimljenu na koncertu u krcatom Vintage Industrial Baru krajem prošle godine. Treći je to singl skinut s ovog odličnog live albuma koji je Mile nazvao „Soundtrack za život“ i s njim započeo istoimenu turneju s novim bendom.

Pjesma koja liječi umor i osvježava bubnjiće izlazi u svojoj live varijanti gotovo desetljeće nakon svog originala.

Vjeruj u mene posveta je neuništivom optimizmu, a Mile ju je posvetio Dereku Trotteru.

 
 „Vjeruj u mene posvetio sam jednom konkretnom muškarcu kojeg nikad osobno nisam nažalost upoznao, ali mi je bio vječita inspiracija. Zove se Derek Trotter, znate ga iz Mućki. On stalno ponavlja kako će iduće godine u ovo vrijeme biti milijunaš. Ja također pjevam o čovjeku koji zna da je rođen pod sretnom zvijezdom samo još ne zna kojom jer nije sve tako crno po zakonu velikih brojeva moram i ja naći zrno. 'Vjeruj u mene' je posveta baš takvim likovima kojima treba samo još malo vremena, puno ljubavi, a najviše strpljenja.“ – rekao je Mile

 

Cijeli album „Soundtrack za život“ dostupan je na digitalnim servisima: https://bfan.link/soundtrack-za-zivot

 

 

Mile Kekina pratite na njegovom Instagramu, Facebooku  i  YouTube kanalu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »