Novosti

Žanamari slomljeno srce

Objavljeno:

Žanamari slomljeno srce

Foto: Mario Perčić

 

Žanamari se novom pjesmom “Ubijaš” vraća svojim glazbenim korijenima. U osebujnom pop aranžmanu koji se igra s funk i rock elementima, dogodio se odličan R’n’B moment koji osjetno najbolje paše vokalu Žanamari, ali i emotivnoj poruci ove pjesme.

“Pjesma opisuje slomljenu ženu, koja prkosi vlastitom razumu, srce ju vuče muškarcu koji je emotivno ubija. Prirodno mi dolazi da uz ovakve emotivno nabijene tekstove melodija bude nježna, “ženska” i to me onda povuče na R’n’B. Kad sam buntovna i ljuta to me nosi u konkretne pop rock melodije, ali u pjesmi “Ubijaš” svaki ton je emocija.” - komentira Žanamari.

Za pjesmu je snimljen i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku:

 

 

Spot je iskren, emotivno nabrijan, a Žanamari kao fatalna crnka izgleda bolje nego ikad! “Najupečatljivija scena je ona gdje Žanamari plače dok ju zalijeva ljetni pljusak. To nam je ujedno bilo i najteže za snimiti, jer je vani bilo hladno, Žaki je bila mokra u kupaćem kostimu, dok sam ja morao uhvatiti najbolji moment, a da kamera ne pokisne. Kameri nije bilo ništa, ali se Žana se još uvijek zdravstveno oporavlja od snimanja te scene. To mi je najdraži kadar što sam snimio u životu. Ne brinite se, Žana će biti ok. Pazim na nju i kuham joj čajeve!” - komentira Mario Perčić koji je snimao i režirao spot pod etiketom produkcijske kuće V.R.H. Productions.

 “Styling je također odradio veliku ulogu u postizanju filmske “old hollywood” atmosfere koju obožavam vidjeti u ženskim glazbenim spotovima. Drago mi je što smo po tom pitanju surađivali s “Lunaria Nightwear” timom, jer su svila i čipka bili pun pogodak za scene i scenografiju koju sam osmislio, a crni kupaći kostim je najbolji komad koji sam ikad vidio na Žani.” - dodao je Mario.

“Prve reakcije na pjesmu su me iznenadile! Žene se osim u tekst zaljube u groove pjesme, koji im je senzualan i zove ih na ples, dok su mi glazbeni kolege komentirali da je stilom nešto između Halsey i Brune Marsa, što su skoro pa dvije različite krajnosti. Svidjeli su mi se ti komentari jer su krajnosti i kontradikcije doslovno postale moj glazbeni potpis. Svi pokušavaju definirati moj glazbeni žanr, ali vjerujte mi, nitko nikad neće uspjeti, jer mi je to cilj - glazbom prenijeti emociju, trenutak, pokazati sva lica jedne žene, a to se ne može ako se ograničavaš žanrovima ili bilo čime.”

Supružnici Žanamari i Mario Perčić već pet godina sami produciraju pjesme i video spotove pod okriljem svoje produkcijske kuće V.R.H. Productions te nevjerojatno dobro usklađuju poslovno i privatno. Žanamari je počela sama montirati svoje spotove, a rekla je i zašto: “Divno je raditi s mužem. Mogu biti svoja, mogu biti i zavodljiva i neobuzdana, a mogu biti i nervozna i slomljena, jer on je moj čovjek i ima razumijevanja za mene. Jedini problem je što je Maki nakon nekoliko spotova doslovno ispalio i objavio da više neće montirati moje spotove jer su mu scene pre hot i da on to ne može izdržati. Od tada moram sama montirati svoje scene, a on ih samo na kraju blagoslovi.”

Novu pjesmu od Žanamari slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/97896402 

Žanamari pratite na njezinom facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »