Novosti

Emotivna i osobna video priča Matije Cveka

Objavljeno:

Emotivna i osobna video priča Matije Cveka

Cover foto by Petra Škreblin

 

Glazbena priča Matije Cveka, jednog od omiljenih pop izvođača koji nezaustavljivo korača prema vrhu, nastavlja se preko novog singla „Na jastuku“ koji je skinut s novog albuma „Vile se ovdje igraju“.

Novu fazu kreative Matija je utkao u ovu sanjivu baladu uključivši i svoje mnogobrojne fanove koje je zamolio da s njim podijele fotografije svojih najmilijih.  

Dirljivi video u kojem je Matija ukomponirao niz uspomena koje se redaju na ekranu daju osoban pečat ovoj pjesmi, a golema količina ljubavi i nježnosti vidljiva u svakom kadru, nose sa sobom posebnu emociju.

Video spot za pjesmu „Na jastuku“ snimljen je u dvorcu Kerestinec, potpisuje ga Dario Lepoglavec DARPRO.tv Video Production

„Oduševljen sam ljudima koji prate ovu priču i žele biti prisutni. Zlobnici će reći da je patetično, ali sve se najbolje skupilo oko mene. Od obitelji, prijatelja i suradnika do vas koji imate dovoljno slobode i ljubavi za poslati ovakve poruke, slike i videa. 'Na jastuku' smo od danas dobili i vizualno, meni je osobna ali već je sad jasno da će biti svačija. Hvala vam za ljubav.“ – rekao je Matija

Tekst pjesme „Na jastuku“ potpisuje Matija, glazbu u suradnji s Tomislavom Mihaljevićem.

Pred Matijom je uzbudljivih nekoliko mjeseci pa će tako sa svojim Funkensteinsima za Valentinovo održati koncert u Splitu, dvorana Gripe, a 17. veljače u Rijeci, Pogon Kulture.  Zagrebačka publika uživat će u čak tri koncerta u zagrebačkoji Tvornici kulture od kojih su dva rasprodana (23. i 24. 2.) pa su ulaznice dostupne još samo za 28.2. preko sustava Entrio.

 

Pjesma „Na jastuku“ dostupna je na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/na-jastuku

 

 Matiju Cveka pratite i na njegovom Instragramu i Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »