Novosti

Anezi predstavlja spot za pjesmu „Sve što davno trebalo je“

Objavljeno:

Anezi predstavlja spot za pjesmu „Sve što davno trebalo je“

Sve što davno trebalo je“ novi je singl koji je Anezi ove godine premijerno izvela na festivalu „Večeri dalmatinske šansone“ u Šibeniku.

U ovoj baladi tekst i melodijska linija ostavljaju snažan dojam festivalskih pjesama, a aranžman je obučen u moderno elekto-pop ruho, što daje zanimljiv i vrlo upečatljiv spoj umjetnosti i komercijalnosti.

Spot za pjesmu “Sve što davno trebalo je” jedanaesta je uspješna suradnja s redateljem Dariom Radusinom s kojim Anezi već dugo surađuje, a ovaj put su se odlučili za produkcijski jednostavan spot umjetničkih crno-bijelih kadrova.

Pogledajte spot:

Ulazak među izvođače i natjecatelje ovogodišnje 26. šibenske “Večeri dalmatinkse šansone” učinio me ponosnom i dao mi dodatan osjećaj da se moj rad počinje prepoznavati u kontinuitetu. Bilo mi je opuštenije nego na debitantskom nastupu 2021. god. s pjesmom „100 je razloga“, jer sada sam uz kolege, nastupala i uz suradnike - dragog Ibricu Jusića, s kojim sam nedavno snimila duet „Ima dana kao da ih nema“, i Nenu Belana, s kojim radim na albumu njegovih pjesama na njemačkom jeziku.“ – rekla je Anezi

Tekst i glazbu potpisuje Gordan Dizdarević koji je s Anezi surađivao i ranije, a aranžman i produkciju potpisuje Domagoj Perišić.

 

Pjesmu „Sve što davno trebalo je“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/sve-sto-davno-trebalo-je

Anezi pratite na:

Web: www.anezi-official.com

Instagram: https://www.instagram.com/anezi_4_official/
FaceBook: www.facebook.com/anezi14

TikTok: www.tiktok.com/@anezi_4_official
YouTube:ANEZI Music Channel: www.youtube.com/anezi14

ANEZI analizira: https://bit.ly/2SEqMx8

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »