Novosti

Dox je novo ime na glazbenoj sceni – poslušajte njezin prvi singl!

Objavljeno:

Dox je novo ime na glazbenoj sceni – poslušajte njezin prvi singl!

Iza imena Dox, krije se mlada pjevačica Dorotea Živolić koja nam stiže iz Poreča, a glazbom se bavi od malih nogu. Završila je osnovnu glazbenu školu, smjer harmonike i jednu godinu klavira, a nakon toga, nastavila je edukaciju u srednjoj glazbenoj školi u Puli, smjer solo pjevanje.

Od malena osjeća strast za pozornicu, glazbu i kameru i zapravo, sve što je željela cijeli svoj život, danas joj se ispunilo – predstavlja svoju prvu pjesmu i to autorsku!

Prva pjesma ''Na kraju ovog svijeta'' je R&B/Pop žanra i govori o mladenačkoj zaljubljenosti i općenito današnjim ljubavnim odnosima.  Produkciju pjesme potpisuju Robert Meister i Osman Osmanović Ozi.

U režiji Mlaggioa, snimljen je i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 „S velikim ponosom napokon predstavljam svoj prvi singl ''Na kraju ovog svijeta''. Puno je truda i vremena uloženo u ovu pjesmu i nadam se da će se svidjeti publici. Spot smo snimali u Poreču i u studiju Nirvana. Tekst za ovu pjesmu sam napisala sama jer mi je želja da ono što pjevam i izvodim bude iz srca, a to sam postigla upravo ovom pjesmom. Nadam se da ćete uživati u njoj kao što sam i ja uživala dok sam ju stvarala.“– ponosno je rekla Dox

 

Novu pjesmu koju nam predstavlja Dox slušajte i digitalno:

https://backl.ink/144822595

Dox pratite na njezinom Instagramu

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »