Novosti

Egzotična plesačica u novom spotu Sebastiana Popovića

Objavljeno:

Egzotična plesačica u novom spotu Sebastiana Popovića

Ljeto je u punom zamahu, a Sebastian Popović donosi jednu od najveselijih pjesama koju je do sada snimio.

Pjesma je nastala pod producentskom palicom Marka Matijevića Sekula, a Sebastian Popović već tradicionalno potpisuje glazbu i tekst.

„Pjesma 'Bonbon' je moja najzaraznija pjesma do sada. Doslovno je nastala u 5 minuta. Samo sam uzeo gitaru u ruke i krenuo je refren . Nakon par "la la la" ,krenuo je "A ti si bon bon bon, ja sam panika" i cijeli drugi tekst došao je sam od sebe.“ – rekao je Sebastian

Za pjesmu „Bonbon“ je snimljen i video spot u režiji Darija Radusina, a možete ga pogledati na linku:

Sebastian i dalje radi punom parom, a pjesma „Bonbon“ će biti dio albuma koji Sebastian vrijedno priprema i planira izdati početkom iduće godine.

Za pjesmu „Bonbon“ Sebastian kaže da je njegova najveselija pjesma do sada, a s tim se slažu i svi koji su ju do sada čuli.

„Puno ljudi koji su čuli pjesmu s nestrpljenjem očekuju izlazak jer zaključuju da mi je ovo najbolja pjesma do sada. Veselim se izlasku pjesme i jedva čekam godišnji odmor da mogu čuti "Bonbon" kako zvuči izvan mog studija. U spotu je sudjelovala prekrasna egzotična plesačica i vlasnica Pole dance studija.“ – rekao je Sebastian

Novu pjesmu Sebastiana Popovića slušajte i digitalno:

https://bfan.link/bon-bon-1

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »