Novosti

Epilogom Kuće bez krova zatvara se poglavlje autobiografskog albuma Mile Kekina

Objavljeno:

Epilogom Kuće bez krova zatvara se poglavlje autobiografskog albuma Mile Kekina

Krovni domaći album godine Mile Kekina, kako ga je nazvao Hrvoje Horvat, dobio je svoj epilog! Svoj svirani film s deset scena i jednim glavnim likom, Mile završava „Epilogom Kuće bez krova“, a završetak njegovog glazbenog putovanja pogledajte u videu:

„'Epilog Kuće bez krova' nova je pjesma i odjavna špica s poznatim tekstom na kraju istoimenog sviranog filma. U njoj pratimo epsku borbu između Darth Vadera i majke koja zove s balkona.

Kao klinci smo buraz i ja, naime, često, i na nesreću našeg susjeda, iskorištavali  njegov vinograd kao intergalaktičko bojište. Mnoge su nevine vinove loze u toj borbi stradale.

Pjesmu stoga posvećujem generaciji klinaca prije video igrica koja se morala koristiti samo vlastitom golom maštom i tuđom imovinom.“ – rekao je Mile Kekin

Pjesma je snimljena kod Skansija koji potpisuje i produkciju pjesme, a spot je snimio njegov kolega producent – Denis Mujadžić Denyken.

„Epilog Kuće bez krova“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/133654887

Mile Kekina pratite na njegovom Facebooku , YouTube kanalu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »