Novosti

Ljetni pop zvuk u novoj pjesmi Mattea Cetinskog

Objavljeno:

Ljetni pop zvuk u novoj pjesmi Mattea Cetinskog

Na redu je novi ljetni singl Mattea Cetinskog pod izdavačkom kućom Menart. Naziv pjesme je „Slobodan od tebe“, a radi se o pjesmi s modernim ljetnim pop zvukom i s primjesama elektronike i chill-out vibre.

 

Za pjesmu „Slobodan od tebe“ snimljen je atraktivan video spot u suradnji s Rovinjskom Turističkom zajednicom. Snimalo se na luksuznom katamaranu 'Lagoon46' u Rovinjskom arhipelagu. Senzacionalni kadrovi Rovinja su glavna atrakcija spota. To nije klasičan video broj, već je u pitanju zapravo 'chill-out visualizer'. Radi se o vrhunski snimljenim kadrovima koji prikazuju raspoloženje više nego radnju pjesme.

 

Spot možete pogledati na sljedećem linku:

 

„Siguran sam da će vas spot, dok ga gledate, istog trenutka katapultirati na morsku obalu. Ideja  je bila da se napravi video kojeg ćemo svi gledati kako bismo se bolje osjećali nakon toliko mjeseci izolacije i kako bismo tijekom ljeta lakše prebrodili gradske vrućine dok ne dođe vrijeme da i sami odemo na more.“ – rekao je Matteo Cetinski

Autor glazbe je Nemanja Filipović, glavni suradnik na svim singlovima Matteovog novog vala, a tekst potpisuje sam Matteo.

 

Novu pjesmu Mattea Cetinskog slušajte i digitalno:

 

https://backl.ink/147178578

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »