Novosti

Manntra novim singlom najavljuje novi album

Objavljeno:

Manntra novim singlom najavljuje novi album

„Nightmare“ je prvi singl koji Manntra predstavlja nakon uspješnog prošlog albuma Monster Mind Consuming koji ih je plasirao na inozemno trzište i definitivno postavio na mapu kao izvodača kojeg se prati i cijeni.

Za pjesmu „Nightmare“ je snimljen video spot u režiji iCode tima koji pogledajte na sljedećem linku:

Manntra očito radi punom parom i ne namjerava stati pa je u pripremi novi album „Kreatura“  koji će izaći sredinom ove godine.

"Prijašnji album smo radili zaključani zbog pandemije, a ovaj objavljujemo kad je svijet na oštrom rubu. Pjesma se zove 'Nightmare'  i iako zbog naslova dolazi u pravo vrijeme, neka vas to ne zavarava. 'Nightmare' je energična, melodična i zarazna pjesma koja će vam se jako lako uvući pod kožu i u krv!" - kazu dečki iz benda

Manntra kreće na veliku turneju u 5. mjesecu koja će se protegnut do 8. mjeseca, te nastaviti u 11. mjesecu. Bend će u tom periodu odsvirati preko 30 koncerata  u sklopu promocije novih pjesama i albuma.

Novu pjesmu Manntre slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/nightmare-manntra

 

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »