Novosti

Marko Tomasović novim albumom poručuje: „Život voli hrabre“! Poslušajte novi singl „Sve što lijepo je“!

Objavljeno:

Marko Tomasović novim albumom poručuje: „Život voli hrabre“! Poslušajte novi singl „Sve što lijepo je“!

Novi album Marka Tomasovića, „Život voli hrabre“ sadrži 10 kantautorski pjesama na kojima je Marko radio zadnjih 10 godina. Svoj potpisani primjerak albuma možete kupiti od danas, 16. svibnja, putem Menart webshopa.

„Shvativši da je ponuda veća od potražnje jer ne želim raditi „folk" i slične žanrove kakvi su dominirali u potražnji, odlučio sam sam snimiti pjesme i spot za svaku od njih. Za singl "Sve što lijepo je" potpisujem glazbu, Dunja Ferdebar tekst, a Aleksandar Valenčić aranžman. Album „Život voli hrabre“ je pun duše, ljubavi, optimizma i sjećanja na naše bližnje koje ne smijemo zaboraviti ni kada napuste ovaj svijet." – izjavio je Marko.

Cijeli album „Život voli hrabre“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/zivot-voli-hrabre

Popis pjesama:

 1. Plave oči

 

 1. Nedjelja

 

 1. Život voli hrabre

 

 1. Volim te

 

 1. Tebe više nema

 

 1. Ponekad

 

 1. Ako ti je stalo

 

 1. Žena za mene

 

 1. Sve što lijepo je

 

 1. Svijeća

 

***

Marko Tomasović rođen je u Zagrebu. Skladao je više od 800 pjesama za Olivera Dragojevića, Zdenku Kovačiček, Maju Šuput, Remi (Elemental), Davora Gopca (Psihomodo Pop), Ivanu Kindl, Mladena Grdovića, Eminu Arapović, Danijelu Martinović, Lidiju Bačić, Terezu Kesoviju, Emiliju Kokić, Tomislava Bralića (klapa Intrade), Matiju Cveka, Alena Vitasovića, Jasnu Zlokić, Ibricu Jusića, Marinu Tomašević, Alena Nižetića i mnoge druge hrvatske i inozemne izvođače.

Njegovo djelo su i 3 band-aid pjesme koje su između ostalih izvodili i Tony Cetinski, Aki Rahimovski, Mladen Bodalec, Vanna, Massimo, Tarik Filipović, ENI, Sandra Bagarić, Jacques Houdek, Gabi Novak, Krunoslav Kićo Slabinac, Novi Fosili, Ivana Banfić, Tina i Nikša.

Više od 40 njegovih pjesama dosegnule su višemilijunske preglede publike na YouTube-u, a posebno je poznat po radu s mladim pjevačima, tako da se među njegovih 100 nagrađenih pjesama na domaćim i inozemnim priredbama nalazi čak 35 debitanata.

U studenom 2015. osvaja nagradu za životno djelo u Skopju (Makedonija) za sveukupni doprinos balkanskoj muzici. Na Evrofestu mu nagradu uručuje direktor Konstantin Konstantinov.

Od 2020. se značajnije posvećuje suradnjama s izvođačima izvan regije pa ostvaruje suradnje s Ronom Holseyem i Mystinom (USA), Lovanom (Švedska), Domenicom Strafaceom (Italija), Annom Kiarom (Rusija), Annom Muzykom (Poljska) i Jerry Valeom (Venezuela).

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »