Novosti

Menart multimedijalna knjižara predstavila svoju klupsku karticu

Objavljeno:

Menart multimedijalna knjižara predstavila svoju klupsku karticu

Okupljenima se obratio direktor Menart multimedijalne knjižare Emil Kolanović koji je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost prijateljima i poslovnim partnerima na uspješnoj poslovnoj suradnji.

" Nadam se da ćemo i dalje kvalitetno surađivati u obostranom interesu. Posebno bih se zahvalio našim predanim djelatnicima koji u svakodnevnom kontaktu s kupcima ostvaruju onaj ugodan osjećaj kupnje zbog kojih nam ti kupci ostaju vjerni. Kako bismo ih nagradili za vjernost s određenim bonusima i popustima na kupnju, promoviramo našu Menart klub karticu. S njom ćemo još aktivnije surađivati sa svim dobavljačima da bi odbrane knjige te ostale linije proizvoda učinili još dostupnijima članovima Menart kluba."

 Također, najavio je da će se pogodnosti terminski mijenjati, pa tako Menart klupska kartica ekskluzivno nudi sljedeće pogodnosti:

PLAYSTATION 4 KONZOLE – 15 % (od 11.11.-17.11.)

PLAYSTATION 4 IGRE – 20 % (od 11.11.-17.11.)

OPREMA ZA PLAYSTATION 4 (SONY, BIGBEN) – 20 % (od 11.11.-17.11.)

ODABRANE IGRAČKE MONKART I ROBOVLAKOVI – 15-20 % (od 11.11.-30.11.)

FILMOVI DC UNIVERSE – 20 % (od 11.11.-30.11.)

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »