Novosti

Menartovi izvođači iz Osijeka donijeli 4 Porina

Objavljeno:

Menartovi izvođači iz Osijeka donijeli 4 Porina

 

Foto: Julien Duval

Sinoć je u punoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održan 29. Porin. Večer je otvorio Matija Cvek genijalnom izvedbom pjesme „Ptice“, koja je cijelu prošlu godinu bila jedna od najslušanijih pjesama u radijskom eteru, a osječka publika nije skrivala oduševljenje kada ga je vidjela na pozornici.

Golem trud koji je Matija uložio u svoj album prvijenac „Izbirljivo i slučajno“ isplatio se pa je iz Osijeka kući ponosno ponio svoje prve Porin nagrade i to za Najbolji album pop glazbe koji producentski potpisuje Alan Dović. 

Posebno jaka konkurencija bila je u kategoriji Najbolja muška vokalna izvedba, a Matiji Cveku je pripao i taj kipić za pjesmu „Ptice“.

„Veliko hvala svim mojim suradnicima, prije svega Alanu Doviću, producentu i koautoru većine pjesama koji je svojom energijom, znanjem i trudom obilježio moj prvi album „Izbirljivo i slučajno“.  U taj je album zaista uloženo puno ljubavi i puno rada. Moram se zahvaliti svojoj diskografskoj kući Menart, Miji Milovčić, obitelji i svojoj Niki koja je uvijek uz mene. Hvala i svim glazbenicima, našim prijateljima koji su ostavili tračak svog talenta i znanja na ovom albumu. Htio bih također reći svim svojim kolegama, mladim pjevačima koji se bore i traže svoje mjesto da se bore i dalje jer ovo je zaista moguće.“ –  rekao je Matija Cvek

Iz Osijeka su Porin donijeli i Toni Starešinić za Najbolji album elektroničke glazbe i Vedran Peternel za kompilaciju Zagreb Calling – Generacija bez refrena u kategoriji Najbolji album s raznim izvođačima.

Čestitamo svim dobitnicima!

 

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »