Novosti

Meritas ima novi, uistinu sjajan singl -„Radi nas“, pjesma koja ne pušta

Objavljeno:

Meritas ima novi, uistinu sjajan singl -„Radi nas“, pjesma koja ne pušta

Foto: Davor Ivanović

Nakon ljeta ispunjenog koncertnim nastupima, u kojem su obišle Opuzen, Makarsku, Krapinske toplice, Zagreb, Petrinju, Šibenik, Čitluk, Knin i Vis, a koncertnu turneju zaokružile na varaždinskom Špancirfestu, Meritas jesen obilježava novom pjesmom, „Radi nas“.

„Svi koji se bave umjetnošću znaju da nije lako čupati iznova iz vrela kreacije. Kada izlazi nova pjesma, i puštate je suradnicima te prijateljima prilikom priprema, uvijek s nestrpljenjem iščekujete reakcije. Oni najbliži su većinom vrlo iskreni i zato su nas oduševili komentari, posebno da ih ova pjesma, poput sna, uvodi u neko posebno stanje, i da ih ne pušta danima.

Vrijeme je da pjesmu predstavimo javno, i nadamo se da će tako djelovati na sve one koji je čuju.“ - komentiraju Anita i Meri.

 

Poslušajte pjesmu "Radi nas"

 

„Radi nas“ je pjesma koja vodi do mjesta na kojem se spajaju, kao na nekoj glazbenoj karti, i francuski melos i dramatika tanga i zvučnost nekih starih napjeva. Uz to, nosi neku sasvim posebnu atmosferu, koja obavija slušatelja poput šala i kao da je stvorena za ove jesensko-zimske dane pred nama.

Ritmička pulsiranja kroz pjesmu isprepleće se pjevačkim dionicama u kojima je Meri ovaj put vodila priču, glasom koji podebljava snovitu atmosferu pjesme, uz Anitinu izražajnu podršku u dubinama.

Iza pjesme „Radi nas“ stoji već uigrani tim koji Meritas ima iza sebe.

Tako je autorica teksta Ines Prajo, producenti Jura Ferina i Pavle Miholjević, a aranžman pjesme potpisuju Anita, Jura i Pavle.

Nakon niza ljetnih koncerata, Meritas nastavlja koncertno prilaziti svojoj publici, ovaj put na nekim od adventskih pozornica, o čemu više uskoro, a do tada, uživajte uz njihovu novu pjesmu „Radi nas“.

Novu pjesmu Meritas slušajte na digitalnim servisima:

https://backl.ink/88698180

 

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »