Novosti

Najprodavaniji album u Hrvatskoj DARKO RUNDEK – „Ruke (Remastered)“ !

Objavljeno:

Najprodavaniji album u Hrvatskoj DARKO RUNDEK – „Ruke (Remastered)“ !

Iz Hrvatske diskografske udruge stigla je vijest da je Darko Rundek vlasnik najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj! Remasterirano izdanje albuma „Ruke“ novi je broj jedan Top-liste prodaje albuma. Rezultat je ovo akcije diskografske kuće Menart i Darka Rundeka koji su povodom 20. godišnjice originalnog izlaska, objavila album na dvostrukom vinilu i CD-u.

„Jako mi je drago da su ljudima Ruke zanimljive i drage. Nadam se da će im svako novo slušanje donijeti još malo radosti i ispunjenja.“ – rekao je Darko.

Prije punih 20 godina objavljen je fenomenalni, legendarni album „Ruke“. Ovu obljetnicu, Darko Rundek i Menart, odlučili su proslaviti izlaskom remasteriranog reizdanja na dvostrukom, 180-gramskom vinilu u boji i CD-u. Na vinilu se, kao bonus, nalaze četiri neobjavljene verzije pjesama: "Untitled II", "Grane smo na vjetru", "Tranzit" i "Kao vjetar".

Dvostruku ploču i CD „Ruke (Remastered)“ možete kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari, putem Menart webshopa i u svim boljim CD shopovima.

Album „Ruke (Remastered)“ slušaj na streaming servisima:

https://bfan.link/ruke-remastered

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »