Novosti

Nekoliko grama funky disco zvuka za tonu plesnih vibracija u novom singlu grupe Heidi šeće psa

Objavljeno:

Nekoliko grama funky disco zvuka za tonu plesnih vibracija u novom singlu grupe Heidi šeće psa

Foto: Doringo

Sa svojim prethodnim singlom 'Proljeće', grupa Heidi šeće psa tjednima je šetala vrhovima radijskih top lista promovirajući album prvijenac, a članovi benda nisu podlegli proljetnom umoru, već rasplesaniji i energičniji no ikad predstavljaju spot za pjesmu 'Sve što smo htjeli'.


Videospot koji je sniman crno-bijelom tehnikom sa sjajnim režiserskim rješenjima Doringa i kreativnog supervizora Hrvoja Borošića, kod publike gotovo sigurno neće ostaviti mjesta želji za koloritom jer vibrantna i topla atmosfera koju je bend uspio stvoriti djeluje privlačno na prvo, ali i svako sljedeće gledanje i slušanje.

 

Spot za pjesmu „Sve što smo htjeli“ pogledajte na sljedećem linku:

 

Producent pjesme Luka Tralić Shot iz grupe Elemental svoja produkcijska rješenja nalazi u disco i funky zvuku osamdesetih što čini sjajan spoj s glazbom i tekstom Hrvoja Borošića čija je prepoznatljiva lirika inspirirana nostalgijom za izgubljenom ljubavi koju potiskuje nalet senzualnosti stvoren nekim novim zanimljivim susretom.

Po izlasku albuma prvijenca na kojem se i nalazi ova pjesma, izašle su i divne recenzije pa je tako  Marinko Krmpotić za Novi list napisao:

„Uz neminovnost rastanka, pjesme ovog albuma govore i o već potpuno »istekloj ljubavi« o čemu slušamo u dinamičnoj i rockerskoj 'Uzalud', dok je 'Sve što smo htjeli', obilježena disco zvukom osamdesetih, poletno-plesni osvrt na neostvarenu ljubav.“

 

Dražen Plukavec za Soundguardian je rekao: „Album zatvara 'Sve što smo htjeli' gdje imamo priliku čuti kako Heidi zvuči s nekoliko grama funky zvuka, i naravno, apsolutno nije razočaravajuće. Mogu metaforično reći da nije slučajno što album zatvara upravo pjesma tog imena, jer izdani materijal je očito ono što su svi sudionici u stvaranju istoga htjeli - jedan odličan album.“

 

 

Pjesmu „Sve što smo htjeli“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/147043935

 

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku

 

Link na fotografije:

http://www.phunet.com/promo/fotke-heidi-sece-psa/

(Ovaj link nije za privatno korištenje već samo za potrebe medija. Ukoliko koristite fotografije, molimo potpišite fotografa ako je naveden)

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »