Novosti

Nikad zavodljivija Žanamari u novom spotu

Objavljeno:

Nikad zavodljivija Žanamari u novom spotu

Žanamari Perčić izazvala je lavinu pozitivnih reakcija novim spotom za pjesmu “Dugo” s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Na bajkovitom rustikalnom bazenu ville The Residence u Šibeniku, uz glumca i modela Josipa Kotlara, dočarala je ovu pjesmu kroz jako uvjerljivo odglumljene vruće i romantične scene.

“Hrvatska scena još nije vidjela ovakvu kemiju na glazbenom videu. Odlično su to odradili, ponosan sam na čitavu ekipu i drago mi je da sam dio ove priče” - komentirao je Fayo, izvršni producent Žanamari i tekstopisac pjesme.

Zanimljivo je da je spot režirala sama Žanamari, a iza kamere stoji njen muž i suradnik Joshua Macks.

“Maki je vjerovao, kao i uvijek, u moju viziju, a ja njemu vjerujem da će na najbolji način prikazati sve ono što zamislim. Kako u glazbenoj produkciji tako i u vizualima. Inspiraciju za ovaj spot sam crpila is sjećanja na neka moja teenagerska vremena kad sam tek otkrivala romantiku te iz magazina izrezivala crno bijele fotografije zaljubljenih parova da bi od njih radila kolaže na koricama mojih bilježnica. I dan danas sam ta djevojčica, nepopravljiva romantičarka koja voli bezuvjetno, bezrezervno i senzualno. Ako ne gori nije ljubav, zato je morao gorjeti i spot.” rekla je Žanamari.

Spot za pjesmu „Dugo“ pogledajte na sljedećem linku:

“Radni naziv pjesme je bio ‘Fališ mi’, a ideja je nastala još prije pola godine. Prije mjesec dana nazvao me Fayo rekavši mi da je vrijeme da on i ja napravimo pjesmu. Osjetila sam njegovu energiju i da je to trenutak koji se jednostavno mora dogoditi. Slali smo si razne ideje, dopisivali se, radili na nekoliko pjesama istodobno i onda sam se sjetila beata za pjesmu ‘fališ mi’. poslala sam mu to skupa s nekim svojim stihovima i mislima koje su onda Fayu inspirirale da napravi čitav tekst i doda svoj tako dobar i poznat songwriterski pečat. Obožavam surađivati s umjetničkim dušama i jedino tako, kad se više kreativnih umova i duša spoje u tim, nastaju dobre stvari, pjesme koje se pamte i energija koja ostavlja trag. Pjesma se zove ‘Dugo’ i upravo toliko želim da traje sve ono najbolje u životu. Najveća ljubav, najljepši san i najdraža pjesma, samo nek traje Dugo! Glazbu i melodiju sam napravila sa svojim mužem, a na produkciji smo surađivali i s našim prijateljem i talentiranim producentom Vortex Beats-om.” - dodala je Žanamari

 Ova pjevačica i fitness influencerica, poznata i po svom motu “Pauza je Nikad”, definitivno ni svojoj publici ne daje pauzu od iznenađenja.

 

Novu pjesmu slušajte na svim digitalnim servisima:

 https://bfan.link/dugo

Žanamari pratite na njezinom Instagramufacebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »