Novosti

Nikola Marjanović predstavlja Lyric video za pjesmu „Iz pepela“

Objavljeno:

Nikola Marjanović  predstavlja Lyric video za pjesmu „Iz pepela“

Foto: Promo

 

„Iz pepela“ nova je pjesma koju je Nikola Marjanović prošli tjedan predstavio radijskim urednicima. Iako je u planu bilo i snimanje spota, Nikola se ovaj put  odlučio predstaviti odličan Lyric video koji je napravio Dado Pokec, a možete ga pogledati na sljedećem linku:

"Covid19 je poprilično zeznuo nas glazbenike jer su nam odgođene sve gaže. Ova pjesma je bila snimljena prije više od godinu dana i čekala je pravi trenutak za izlazak. Skansi, moj izdavač i ja smo zaključili da je upravo sada pravi trenutak za izlazak pjesme, da mi karijera ostane iznad površine vode, da nastavim disati dok sve ovo ne prođe. Duboko se nadam da će klupski život brzo zaživjeti. Što se singla tiče, priča je slična kao i uvijek. Nazvao je Skansi i rekao mi: 'Imam super stvar za tebe, dođi čuti.' Pjesma mi se svidjela i brzo smo imali snimljene kompletno sve vokale. Srce i dušu sam istresao u ovaj vokal, mislim da će se to čuti. Ovo sam otpjevao s većim guštom nego veliku većinu dosadašnjih pjesama." - rekao je Nikola Marjanović

Pjesmu je u cijelosti napisao Srđan Sekulović Skansi.

 

Pjesma „Iz pepela“ je dostupna i na svim digitalnim servisima

https://backl.ink/142416570

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »