Novosti

Patricia s remixom pjesme „Okus“ poziva na plesni podij

Objavljeno:

Patricia s remixom pjesme „Okus“ poziva na plesni podij

Mlada i atraktivna Riječanka, Patricia, prije dva mjeseca predstavila je pjesmu „Okus“ i s njom najavila novo glazbeno putovanje kroz koje će nastojati prikazivati društvo i međuljudske odnose na način na koji ih ona vidi.

Originalnu verziju pjesme odlučila je obogatiti plesnim remix izdanjem pa je kontaktirala Marka Stijakovića Steya koji je napravio odličnu ljetnu varijantu ove pjesme.

Stey se već ranije okušao u produciranju remixeva, a radeći ovaj, posebno je uživao.

''Bilo mi je zadovoljstvo raditi na remixu za ''Okus''. Na prvo slušanje originala znao sam da ću uživati u procesu jer je stvar vrlo senzualna i zahvalna za remixiranje. Patricijin tamni vokal savršeno se uklopio u zvuk i atmosferu koju sam stvorio u novoj viziji pjesme te smatram da smo odradili dobar posao. Ljubitelji modernog zvuka zasigurno će uživati uz ovaj osvježavajući ljetni remix.'' – rekao je Stey

Lyrics video spot za remix složio je mladi kreativac Dario Stijaković iz Dutz.Media, a pogledajte na na linku:

 

„Htjela sam napraviti nešto plesno i ljetno, a kako sam već izbacila ''Okus'' razmišljala sam kako bi pjesma zvučala u nešto bržem tempu. Mojeg producenta Jakova Zadra također je zanimalo kako bi to zvučalo. Tu je upao Stey koji se savršeno uklopio u priču. Javila sam mu se za collab, svidjela mu se ideja, bacio se na posao i napravio odličan remix.“ – rekla je Patricia

 

Remix pjesme „Okus“ dostupan je na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/okus

 

Patriciju pratite na njezinim Facebooku i Instagramu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »