Novosti

„Sat po sat“ je drugi singl sastava PIKARD, kojim se najavljuje EP po imenu „Dekompozicija, Stavak 1“

Objavljeno:

„Sat po sat“ je drugi singl sastava PIKARD, kojim se najavljuje EP po imenu „Dekompozicija, Stavak 1“

„Sat po sat“ je atipična ljubavna pjesma koju predstavlja Pikard. Vrlo konkretnim i direktnim tekstom pjesma govori o ljubavnom odnosu te željom za promjenama i katarzom.

Svaki odnos, a pogotovo ljubavni, ima svoje uspone i padove, a za održati ljubav potrebno je odricanje vlastitog ega i jaka volja te prije svega spremnost na promjenu.

Pjesma je snimljena u Mikrofon studiju, a produkciju i mastering potpisuje Elvis Sršen / NOAproduction.

Za pjesmu „Sat po sat“ snimljen je i video spot u studiju Kreativni val, u režiji Nikše Batinića, uz kreativnu asistenciju mlade i talentirane Bojane Batinić. Spot je zamišljen kao svojevrsna ljubavna Odiseja u svemiru, a pogledajte ga na sljedećem linku:

 

„Svemir je odabran kao tema jer njegov beskraj na neki način predstavlja beznadnost koju ljudi osjećaju kada prolaze krize u ljubavnom odnosu. S druge strane snažna poruka pjesme je da se ustrajnošću i voljom za odricanjem može prevladati kriza. Simbolički, u spotu, ljubavnici se odriču sebe ulaskom u crnu rupu, nakon čega slijedi katarza, a protagonisti završe u nekom novom, pozitivnom i lijepom prostoru.“ – rekli su iz benda

Pjesmu „Sat po sat“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/sat-po-sat

Pikard pratite na njihovom Facebooku i Instagramu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »