Novosti

Tajanstvena, ali iskrena energija u novoj pjesmi Manntre – stigao je „Slave“

Objavljeno:

Tajanstvena, ali iskrena energija u novoj pjesmi Manntre – stigao je „Slave“

„Slave“ je drugi singl s nadolazećeg drugog albuma Monster Mind Consuming, grupe Manntra koji i za inozemno tržište izlazi krajem ožujka ove godine.

 

Svakom novom pjesmom Manntra pomiče svoje glazbene granice, a priča ove pjesme zapravo se nastavlja na onu započetu u prijašnjem spotu za pjesmu „Ori Ori“.

 

Poput soundtracka za novu seriju The Witcher, „Slave“ kombinira nekoliko glazbenih elemenata; od rocka i elektronike, preko gotike pa sve do čak 808 baseva koji se pojavljuju u današnjem rapu.

 

Za pjesmu je snimljen odličan video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 „Jako smo se zabavili igrajući se sa svim tim elementima u studiju te na setu spota. Vjerujem da će se publici zato i pjesma svidjeti jer je u nju ubačena jedna iskrena, ali i tajanstvena energija." – rekao je Marko Matijević Sekul

 

Glazbu za pjesmu „Slave“ napisali su Maja Kolarić, Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić i Marko Purišić, aranžman je pisao Marko Matijević Sekul, a tekst je napisao Marko zajedno s Majom Kolarić.

 

Pjesmu „Slave“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/144053791

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »