Novosti

Uhljebi i Paraziti - uvijek aktualna tema u novom singlu grupe Boa II

Objavljeno:

Uhljebi i Paraziti - uvijek aktualna tema u novom singlu grupe Boa II

Kada su prije nekoliko mjeseci prijateljima pustili demo snimku pjesme „Paraziti“, svi su se odmah složilii da je ovo jako aktualna tema i da pjesmu treba čim prije pustiti u eter. Reakcija na novi singl Boe II ne čudi jer su oni uvijek u korak s aktualnim temama.

Genijalni rockeri iz svog su ugla pokazali što misle o uhljebima i parazitima, a svoje su misli pretočili u novu pjesmu koju poslušajte na sljedećm linku:

„Pjesma je nastala na jednom sessionu kod Luke i odmah mi se svidjelo to da je drugi autorski singl od BOE II potpuno drugačiji od prethodnog, a podjednako pun inspiracije i kvalitetan. Autori glazbe su Luka Banić I Mladen Puljiz, autor stihova je Mladen Puljiz, a glazbeni producent je Saša Miočić. Ponovo smo sve snimali u Sasinom studiju u Zadru.“ – rekao je Mladen Puljiz

Spot za pjesmu „Paraziti“ je u pripremi i bit će uskoro predstavljen, a do tada ih slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/145083626

Grupu BOA II pratite na njihovom službenom Facebook profilu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »