Novosti

Ususret izlasku remix izdanja albuma „Još jedan dan u Zagrebu - Deset godina poslje...“, Target objavljuje remix singla „Da li znaš to feat. Bizzo“!

Objavljeno:

Ususret izlasku remix izdanja albuma „Još jedan dan u Zagrebu - Deset godina poslje...“, Target objavljuje remix singla „Da li znaš to feat. Bizzo“!

„Remixevi koje dobivamo su moderni zvukom i tvrdi beatovima i neće razočarati slušatelje pravog rapa, a pokušat ćemo ih tim zvukom uvesti u novo digitalno doba hiphopa! 2009. godine zamislili smo album “Još jedan dan u Zagrebu” kao posvetu domaćem rapu, jer kao "tvrde glave" nismo vidjeli dobru budućnost rapa kod nas s obzirom da nije bilo više Blackout showa i sve se svodilo na FB sheranja i bacanja riječi od rapera do rapera… U to vrijeme nam je pala ideja da ukrstimo snage s, po nama najboljim, domaćim raperom Bizzom iz Bolesne braće i da složimo tvrdu stvar u kombinaciji Bizzo Brigante i mladi gospar za sve hiphop glave željne dobrog zvuka” – rekao je Target.

Usuret izlasku remix izdanja albuma, Target objavljuje i prvi singl – remix pjesme “Da li znaš to feat. Bizzo” za koji je zaslužan vinkovački producent Brka iz SmokeHouse-a.

Spot za pjesmu “Da li znaš to feat.Bizzo (Brka remix)” pogledajte na sljedećem linku:

 “Brka je dobio pjesmu “Da li znaš to” za remixiranje i odradio jee… posao, spajajući naše vokale sa svojom tvrdom produkcijom, tako da smo odlučili složiti i video spot da kolaboracija Brigante/Gospar doživi pun uspjeh. Video je radio "dobri duh zg undergrounda" Mislav Peta Petek koji je radnju smjestio u Lovačku sobu Marija Petrekovića u Katranu i dobio uštimani vizual "onoga kaj raperi najviše vole", partyjanja. Video sadrži scene ugodnog druženja skupine rapera koji u kasne sate "briju" na originalni hiphop zvuk nedajući fake ekipi slobodnog prostora, i kako refren kaže "Ovo je droga koja te šora... Da li znaš to?!" poruka je jasna, prepoznaj originale!”- izjavio je Target.

Pjesmu “Da li znaš to feat. Bizzo (Brka remix)” slušaj i na digitalnim servisima:

https://backl.ink/104769747

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »