Novosti

Zdenka Kovačiček i Mia Dimšić posebne glazbene gošće na rasprodanom koncertu Matije Cveka!

Objavljeno:

Zdenka Kovačiček i Mia Dimšić posebne glazbene gošće na rasprodanom koncertu Matije Cveka!

Dva tjedna prije samog koncerta, Matija Cvek rasprodao je ulaznice za svoj prvi samostalni koncert na kojem će mu se pridružiti eminentna glazbena imena.

Više od dva tjedna preostalo je do prvog samostalnog koncerta mladog izvođača Matije Cveka, a ulaznica za isti više nema.

Koncert koji će se održati u 10. svibnja u 22h u  zagrebačkom klubu "Boogie" nosit će epitet rasprodanog.

Ovaj uspjeh možemo zahvaliti iznimnom interesu za Matijinim singlovima "Praviš me ludim", "Probudi se" u suradnji sa Sašom i Mladenom iz TBF-a , "Ako nađem nekoga" iz crtića "Korgi", a ponajviše prvom singlu "Visine" koji broji milijunske preglede na Youtube-u i postao je zaista ogromnim hitom.

Matiji će se na pozornici pridružiti njegov prateći band The Funkensteins u kojem sviraju bubnjar Marin Gregov, basist Darko Vlahović, gitarist Tin Švegović, klavijaturist Duje Ivić i beatboxer Filip Rušin. Ovoj muškoj gomilici pridružit će se prateći vokali Martina Đurđević i Lara Demarin.

No, Matija je pripremio za ovu prigodu i posebne glazbene gošće. Tako će mu se u jednom zanimljivom autorskom duetu pridružiti Mia Dimšić, dok će pravu frku izazvati jazz i soul diva Zdenka Kovačiček.

Oni sretnici koji su ugrabili svoje ulaznice uživati će u pravoj glazbenoj poslastici u sklopu koje će Matija izvesti premijerno i svoj novi nadolazeći singl.

Za publiku Matije Cveka može se reći kako se uistinu probudila i pokrenula te se vidimo na koncertu 10.svibnja u klubu Boogie!

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »