Novosti

Aktivistički singl Mile Kekina – tko su „Sretni ljudi“?

Objavljeno:

Aktivistički singl Mile Kekina – tko su „Sretni ljudi“?

Nova pjesma Mile Kekina  inspirirana je trenutnim izborima u Hrvatskoj, ali i u regiji. Svoj, kako kaže, skromni protest, pretočio je u riječi i nastala je pjesma „Sretni ljudi“.

 

U pjesmi gostuju  Saša Antić iz TBFa i Sara Renar, a poslušajte ju na sljedećem linku:

 

 

„Ne pristajemo na poraz, za budućnost se vrijedi boriti  - to je poruka pjesme „Sretni ljudi“. Vladajuće elite zarazili su nas kobnom kombinacijom cinizma i apatije forsirajući mantru  da se 'ništa ne može promijeniti'  jer su 'svi su oni isti'.  Vrijeme je, kao što lijepo pjesma kaže, da 'Izađemo iz tog kružnog toka'. Ova je pjesma poziv na akciju, ona nije konstatacija, niti još jedan komentar o 'pokvarenim političarima' i nama 'bespomoćnim žrtvama'.  Toga mi je već navrh glave. „Sretni ljudi“ su poziv na direktnu akciju, poziv da koliko možemo preuzmemo odgovornost za svoju budućnost. Napisao sam je u jednom dahu inspiriran trenutnim izborima u Hrvatskoj, ali i u regiji. Veliko hvala Maji Rivić  i Sari Renar na glasovima, te Dunji Bahtijarević i Urši Raukar na pratećim vokalima. Posebno bih se htio zahvaliti Saši Antiću koji je svojim ubitačnom poantom pjesmu dodatno oplemenio. „ – rekao je Mile Kekin

 

Pjesmu „Sretni ljudi“ slušajte i na digitalnim servisima

https://backl.ink/142565845

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »