Novosti

BOA predstavlja spot za pjesmu "Pravda" (live in Tvornica)!

Objavljeno:

BOA predstavlja spot za pjesmu "Pravda" (live in Tvornica)!

 Nakon tri službena spota za kultnu pjesmu „Tako lijepa" , velikog hita grupe Boa „Stup od soli"  i spota za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje“ , stiže i četvrti službeni spot za pjesmu Pravda (live in Tvornica) koji je snimljen na velikom koncertu u Tvornici kulture prije nešto više od godinu dana.

U sastavu Mladen Puljiz – vokal, Petra Oreč - vokal, Zvonimir Bučević Buć - bas, Slavko Remenarić - gitara i Dražen Sholtz – bubnjevi, Ivan Čačić - klavijature, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere

 

***

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3.2017. godine, grupa Boa održala je slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen u audio i video formatu s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji.

Boa live koncert iz Tvornice slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49718812

Grupu BOA pratite i na službenoj Facebook stranici!

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »