Novosti

Čitatelji su odlučili! Singl tjedna je "Isprati od soli" grupe LES!

Objavljeno:

Čitatelji su odlučili! Singl tjedna je "Isprati od soli" grupe LES!

Prema glasovima čitatelja u prošlotjednom Ispod pulta na portalu @Muzika.hr, singl tjedna je pjesma “Isprati od soli” grupe LES.

Bend LES i njihov frontmen Tvrtko Hopek sudjelovali su u soundtracku za film “Aleksi” Barbare Vekarić koji se 25.listopada počeo prikazivati u kinima.

Aleksi” je najavljen kao generacijski film za sve na prijelazu u treće desetljeće života, a kroz film se prožima čak pet skladbi LES-a. Atmosferu filma možete doživjeti kroz spot, a autor je o iskustvu rekao: Iako glazba i film idu rukom pod ruku uvijek postoji strah da pjesma neće u potpunosti biti pogođena. Trudio sam se tempom i tekstom opisati osjećaje glavnog lika kojeg igra Goran Marković.” - izjavio je Tvrtko Hopek.

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »