Novosti

Djeca iz „vlastitog uzgoja“ u novom spotu Mile Kekina

Objavljeno:

Djeca iz „vlastitog uzgoja“ u novom spotu Mile Kekina

Foto: Filip Filković Philazt

Dugoiščekivani , drugi po redu, solo album Mile Kekina predstavljen je u petak, a odlične reakcije na njega pristižu iz minute u minutu!

Aktualni singl „Takav par“ skinut s albuma Kuća bez krova, već  peti tjedan ne silazi s vrha najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj se tjedan nalazi na visokom 4. mjestu.  U režiji odličnog mladog redatelja Filipa Filkovića Philazta snimljen je video spot za pjesmu „Takav par“, a film koji prati odrastanje Takvog para možete na sljedećem linku:

„Rekoh Filcu da snimi spot za  'Takav par', a on je snimio cijeli  film koji prati odrastanje jednog Takvog para. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove.

U su spotu su iskorišteni prvi susjedi, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima.“ – rekao je Mile Kekin

Glavne i sporedne uloge u novom spotu Mile Kekina imali su: Korina Lazo, Vito Kekin, Zlata Cetina Terzić, Pavle Letić, Žina Petrović, Milovan Kavšek, Miša Kekin, Jan Lazo, Andrija Lazo, Marko Bregant, Danko Krznarić, Mihovil Pirnat, Davor Halambek i sam Milan Kekin.

Odlične reakcije na suradnju s Miletom imao je i redatelj Filip Filković Philazt:

„Iskoristili smo kratko trajanje odlične pjesme da bismo ispričali jednostavnu priču o kompleksnim stvarima. Ljubav je, naravno, jedna od njih, ali isto tako je i odnos, stav, kultura, odgovornost, osjećaj, priroda. Spot ima nekoliko činova, a glavni cilj nam je bio pokazati umjesto ispričati - ponuditi vizualne simbole s kojima gledatelji rezoniraju i sve im govore. Trudili smo se što više približiti formi kratkog filma i mislim da smo u tome uspjeli.“

Ovaj spot odlična je uvertira za solo koncert Mile Kekina koji će se održati u Vintage Industrial Baru, u četvrtak 29. 11.

Ulaznice za koncert Mile Kekina su u prodaji putem sustava Eventim i na svim njihovim prodajnim mjestima, a detalje oko koncerta pratite na Facebook eventu.

Cijeli album dostupan je i na Deezeru:

https://www.deezer.com/us/album/75379352

 

Mile Kekina pratite na njegovom Facebooku  i  YouTube kanalu

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »