Novosti

Dora 2023 Patricia Gasparini predstavit će svoju pjesmu „I Will Wait“

Objavljeno:

Dora 2023 Patricia Gasparini predstavit će svoju pjesmu „I Will Wait“

„I Will Wait“ je pjesma s kojom će se 11. veljače u Opatiji na Dori predstaviti Patricia Gasparini.

Da životna vizija ne postoji bez akcije i da je potrebno puno truda i rada da bi se došlo do cilja, Patricija je pokazala svojom upornošću i radom pa je ove godine stigla do samog finala.

 

„Godine 2019. sam bila rezerva na Dori, a ove sam finalist što je dokaz da se isplati pokušavati i biti uporan. Doru sam gledala još kao djevojčica i oduvijek sam sanjala da ću jednog dana nastupiti na toj pozornici. Snovi se ipak ostvaruju, a obzirom da sam rodom iz Rijeke, veselim se što ću prezentirati svoj kraj.“ – rekla je Patricia

 

Siniša Reljić, Patriciji je poslao prijedlog pjesme koju je radio s Lisom Desmond i Aidanom Winkelsom, autorima iz Švedske i Nizozemske. Pjesma joj se na prvu svidjela jer je to, kako kaže, “pjesma o nadi koja nam je u ovim vremenima svima potrebna“.

 

Poslušajte pjesmu „I Will Wait“:

Patricia je trenutno na velikoj životnoj prekretnici jer se, nakon osam godina života u Švicarskoj u koju se preselila radi ljubavi, vratila u Hrvatsku.

„Oduvijek mi je bila želja raditi i živjeti vani. Imala sam sreću da sam nakon završenog Pomorskog fakulteta u Rijeci dobila posao u Ujedinjenim Narodima (UN) u Ženevi. Rad u svjetskoj međunarodnoj organizaciji je razbio puno predrasuda u meni i potpuno mi je proširio vidike i pogled na život. Kada si okružen ljudima iz različitih podneblja i šarolikih kultura, to te izgradi kao osobu i više ne gledaš na svijet samo kroz jednu dimenziju već s pogledom punog prihvaćanja i razumijevanja. Međutim, ljubav prema glazbi nadvladala je uredski posao, a i želja da se vratim i ostvarim u svojoj zemlji također je presudila mom povratku u Hrvatsku. Nije lako zatvoriti jedna vrata, ali čim sam to učinila; otvorila su mi se druga pa tako se sada spremam na Doru 2023“ – rekla je Patricia i zaključila da se povratkom u Hrvatsku preporodila i kako sam naslov pjesme govori„I Will Wait“, tako i ona čeka na bolju verziju sebe.

„Opraštam se od stare sebe i postajem jača, sigurnija, snažnija, i bolja JA.“ – izjavila je Patricia

Pjesmu „I Will Wait“ slušajte na svim digitalnim sevisima:

https://bfan.link/patricia-i-will-wait

 

Patriciju pratite na njezinim Facebooku i Instagramu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »