Novosti

Dox predstavlja drugi singl pod nazivom „Hajde da ti i ja“

Objavljeno:

Dox predstavlja drugi singl pod nazivom „Hajde da ti i ja“

Drugi singl koji nam predstavlja Dox pod nazivom „Hajde da ti i ja“ nastao je inspiracijom ere funky glazbe.

Tekst je napisala sama Dox, za produkciju je zaslužan Robert Meister, a aranžman potpisuje Osman Osmanović. Jedan dio spota sniman je u prostoru plesne dvorane ''USB'' udruge mladih u Poreču, drugi dio spota sniman je na području Poreča pred zalazak sunca.

Koreografiju je osmislila Sabrina Čanić, a plesačice u spotu su Lucija Korlević i Veronika Vlašić.

Spot je radio Mladen Đaković, a pogledajte ga na sljedećem linku:

„Uzbuđena sam što predstavljam svoj drugi singl ''Hajde da ti i ja'' u koji je posvećeno puno vremena i truda. Ovaj singl je inspiriran funky erom kada su ljudi na plesnim podijima u izlascima stvarno plesali i nije ih brinulo gleda li ih itko čudno. Tekst sam pisala sama, a kao i što sam opisala u prethodnoj rečenici, bila sam inspirirana vremenom kada bi otišao u izlazak i plesao s partnerom dok te noge ne zabole. Sve je bilo puno strastvenije i opuštenije. Produkciju potpisuje naš Robert Meister, a aranžman Osman Osmanović. Spot vizualno podsjeća na sedamdesete i htjela sam dodati mini koreografiju u dijelove spota. Koreografiju je stvorila Sabrina Čanić iz ''USB'' udruge mladih Poreč. Ovim putem bih joj još jednom htjela zahvaliti. Isto tako želim pohvaliti Luciju Korlević i Veroniku Vlašić  iz ''USB'' Poreč na odlično odrađenom poslu, otplesale su perfektno. Veliko hvala Valentinu Gašparini i Ivani Domazet na dozvoli korištenja ''USB'' plesne dvorane i prostora, te na strpljenju na dan snimanja. Spot je radio Mladen Đaković, koji je radio i spot za prvi singl. Šminkala sam se sama, frizuru sam također napravila sama. Htjela bih još jednom zahvaliti cijeloj ekipi koja je stvarno uložila puno truda i strpljenja pri nastanku novog singla i spota.“ – rekla je Dox

 

Novu pjesmu „Hajde da ti i ja“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/146756340

Dox pratite na njezinom Instagramu

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »