Novosti

Echoes of love je pjesma koja odzvanja, živi, koja nema straha ni granica – iza imena I.M.Ivy krije se Ivana Majcan

Objavljeno:

Echoes of love je pjesma koja odzvanja, živi, koja nema straha ni granica – iza imena I.M.Ivy krije se Ivana Majcan

„Echoes of love je pjesma koju sam napisala u dahu. To je iskrena pjesma o ljubavi koja odzvanja, živi, koja nema straha ni granica. To je pjesma o zahvalnosti prema osobi koja ti pruža tu ljubav, koja te podiže i kad ti je najteže, koja ti daje krila. Ova pjesma je moj prvi korak u kantautorstvu i dok sam ja napisala glazbu i test, za aranžman je zadužen Siniša Nemarnik, poznatiji i kao moja bolja polovica ;) – započela je svoju priču Ivana Majcan koja započinje svoju novu glazbenu priču pod pseudonimom I.M.Ivy.

Pjesmu „Echoes of love“ poslušajte na sljedećem linku:

Upravo zato što je ova pjesma na engleskom jeziku, a i sljedeće nadolazeće će također biti, Ivana je odlučila da je najbolje, s obzirom da je stranim slušateljima teško izgovarati njezino ime i prezime, osmisliti jedno internacionalno umjetničko ime. Oduvijek joj je nadimak bio Ivy, ali nije htjela da se izgubi njezino pravo ime i prezime, pa je kombinacijom inicijala i nadimka došlo do glazbenog imena I.M.Ivy.

„Naravno, to sam i dalje ja, a moja ljubav prema glazbi je nepromijenjiva.“ – rekla je Ivana pa nastavila

„Uskoro nakon ove pjesme u istom vidu pisanja pjesama na engleskom jeziku slijedi i izdavanje sljedeće pjesme te samim time i izdavanje mog prvog EP albuma kojeg jaaako iščekujem i želim ga podijeliti s javnošću što prije jer je to projekat na kojem radim posljednjih par godina i zaista me veselim što je napokon došlo to vrijeme da se pjesme čuju. Možda će se neki zapitati zašto tekstovi na engleskom jeziku, a moj odgovor je jednostavno zato što glazba nema granica i to je ono najljepše u njoj. Glazba je slobodna i smatram da se nemam zašto sputavati ako mi prirodno dođe da pišem na drugom jeziku.“ – završila je Ivana Majcan

 

Echoes of love slušajte i digitalno: https://backl.ink/144792863

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »