Novosti

Emotivnu baladu predstavlja Saša Jakelić

Objavljeno:

Emotivnu baladu predstavlja Saša Jakelić

Riječ je o sjetnoj i jako emotivnoj baladi koja ima dašak klasične dalmatinske pjesme ukomponirane u country /soul/pop zvuk.

Nakon prošlogodišnjeg albuma 'Da te glason pozdravin' u izdanju Menarta te vedre i optimistične 'Ti si moja srića' s kojom se predstavio na ovogodišnjem festivalu Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, Saša Jakelić nastavlja niz u svom prepoznatljivom autorskom i vokalnom stilu koji je ovog puta u nešto dubljem registru nego što smo od njega navikli čuti.

Spot je sniman na lokacijama u kontinentalnim dijelovima Hrvatske, a autor je Max Hozić (NEGO KAKO) u suradnji s Goranom Katićem (FOTOSVIJET STUDIO), a pogledajte ga na linku:

''Di si jubavi' je jedna lagana, ali emotivno nabijena pisma. Veze dvoje ljudi ka i sam život su nekad prožete veselim nekad tužnim i nostalgičnim momentima i svi ih sve tribamo prihvatit ka sastavni dio puta. Moje pisme su vjerojatno zato nekad i međusobno oprečnih tema i ugođaja. Naravno sve je to dar i neman osobno puno s tim kad inspiracija i muze prorade. Uglavnom se samo triba ukrcat u vlak koji one voze. Pismu smo svaki instrument i vokal snimili o' kolpa u jednon 'tejku', a Max je po meni baš pogodija spot i amosferu za pismu.'

 

Saša potpisuje glazbu i tekst te je odsvirao sve gitare, perkusije i otpjevao prateće glasove (Studio JA).

Aranžman uz Sašu potpisuje Roko Čekalović koji je odsvirao bas gitaru, klavir, rhodes, Hammond i sax.

Mix i mastering radio je Dado Marušić (Studio DEVA).

 

Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte na svim streaming servisima:

https://bfan.link/sasa-jakelic-di-si-jubavi

Sašu Jakelića možete pratiti na njegovom facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »