Novosti

Gobac, Massimo, Belan - svi su stali iza prvog singla Josipa Palamete!

Objavljeno:

Gobac, Massimo, Belan - svi su stali iza prvog singla  Josipa Palamete!

Netom završena treća sezona HRT-ova showa "The Voice" obilovala je talentima, a jedan od rijetkih kojem su se sva četiri mentora okrenula je 23-godišnji Josip Palameta.

Ovaj mladi mostarski Michael Buble kako su ga u startu okarakterizirali mentori, svoj put započeo je u teamu Massimo, a nakon dvoboja preoteo ga je team Gobac, da bi naposljetku završio "kod Antonije".

Ovoga puta radi se simpatičnom naslovu Palametina prvog singla "Rendezvous" (Kod Antonije) za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuje dobro poznati autor Predrag Martinjak - Peggy. Suradnja započeta na Voiceu gdje je Peggy bio dio producentskog tima, rezultirala je poletnim i duhovitim singlom mladog pjevača.

Pripadajući spot snimljen je u Splitu u popularnom pubu "Fabrique" koji je tako postao kulisa za romantičnu priču između Josipa Palamete i mlade splitske glumice Nike Petrović, a svakako treba spomenuti kako se u tekstu pjesme i cameo ulozi u spotu pojavljuje čak i Neno Belan.

Pogledajte spot:

Ovu šarmantnu video priču izrežirao je redatelj Milan Latković, te tako zaokružio priču oko prvog singla Josipa Palamete koji s ovim izdanjem Menarta i BonTon Musica započinje svoje glazbeno putovanje.

Ako je suditi po prvom singlu bit će to duhovit, razigran i plesni početak.

Novi singl Josipa Palamete slušajte i digitalno:

https://backl.ink/142578541

Josipa Palametu pratite na njegovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »