Novosti

Heidi šeće psa predstavlja novi singl s aktualnog albuma: 'Maksimalno smo posvećeni svakoj našoj pjesmi'

Objavljeno:

Heidi šeće psa predstavlja novi singl s aktualnog albuma: 'Maksimalno smo posvećeni svakoj našoj pjesmi'

Foto: Doringo

 

Bend Heidi šeće psa predstavlja i posljednji singl s aktualnog albuma prvijenca „Heidi šeće psa“ kojeg nisu zaobišle pohvale publike i kritike.

„Još ovaj put“ trinaesta je pjesma za koju je bend snimio videospot čime su pokazali koliko vjeruju u svaku svoju pjesmu, darujući svakoj jednaki tretman. Poznati po pomaknutim vizualnim rješenjima i ovaj put bježe od predvidljivosti, prepuštajući se redateljskim rukama provjerenog suradnika Dinka Čvorića Doringa.

 

Spot za pjesmu „Još ovaj put“ pogledajte na sljedećem linku:

 

 

Osnivač benda Hrvoje Borošić autor je glazbe i teksta, a produkcija pjesme povjerena je Luki Traliću iz grupe Elemental. Zanimljivo je da je pjesma u drugačijem aranžmanu prvi put izvedena 2015. godine na Chansonfestu u izvedbi Tajane Tolić, a kako se našla na albumu benda Heidi šeće psa, objašnjava pjevačica Heidi:

„Pjesmu 'Još ovaj put' prvi sam put čula na Chansonfestu, prije nego što smo Hrvoje i ja uopće počeli razmišljati o osnivanju benda.  Već tad mi se jako svidjela, ali sam ju čula u drugačijem aranžmanu, kao rock baladu. Nakon što smo osnovali bend, bila mi je velika želja da snimimo novu verziju te pjesme, a Hrvoje se odmah složio.  Dugo smo tražili pravi aranžman i pravi zvuk u čemu nam je puno pomogao naš producent Luka Tralić i napravili smo polaganu, ali čvrstu pjesmu koja zvuči i emotivno i moćno te sam zaista ponosna što takvu pjesmu imamo na našem prvom albumu.“

 

Album prvijenac benda Heidi šeće psa objavljen u proljeće ove godine u izdanju Menarta popraćen je izvrsnim kritikama i recenzijama pa je tako Dražen Plukavec za Soundguardian napisao „Pjesma koju bih s albuma izdvojio kao možda i emocinalno najsnažniju, definitivno je „Još ovaj put“, gdje tekstualni rad Hrvoja Borošića sjaji u punom svjetlu“ dok je Marinko Krmpotić za Novi list izjavio „Taj pokušaj uživanja u zadnjim zrakama nekadašnje ljubavi odlično je uobličen i u dvije vrlo dobre balade – „Još sam tu“ u kojoj ga ona čeka da se pojavi zadnji put te u pomalo stadionskoj rock baladi „Još ovaj put“ s odličnim stihom 'Poklonimo jedno drugom još ovaj put'.“

 

 

Cijeli album slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/145463400

 

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »