Novosti

„Ima nešto u decembru“ poručuju Saša Jakelić i Ratko Letilović Leta u novoj pjesmi!

Objavljeno:

„Ima nešto u decembru“ poručuju Saša Jakelić i Ratko Letilović Leta u novoj pjesmi!

U ovo predblagdansko vrijeme,  Saša Jakelić i Ratko Letilović Leta udružili su snage i napravili pravu zimsku bajku.

Splitski pjevač kristalnog glasa Saša Jakelić i violinist čarobnog zvuka Ratko Letilović Leta u svojoj prvoj suradnji predstavljaju zimu koja se plete toplinom ljubavi i zajedništva. Pomalo nostalgični zvuk violine  dočarava ulicu u vrijeme prije blagdana, pečenih kestena,  snježnih pahulja i toplih ruku zajedništva.

Stihove za pjesmu napisala je Katarina Jakelić, a Saša ju je uglazbio,  aranžirao i odsvirao. Inače Letu i njegovu violinu koja dira u srce, možete čuti ispod volta pored splitskog kazališta.

Klavir je odsvirao mladi splitski glazbenik Roko Čekalović, a mix je radio Dado Marušić.

'Ideja za suradnju je došla potpuno spontano. Nakon što smo pismu napisali odmah nam je na pamet pa Leta i njegov 'nebeski' zvuk violine kojim oduševljava ljude na splitskim ulicama. Nekako je baš vuklo da takva violina ide na ovu pismu. On je rado prihvatija i eto nas. Iz srca jedna topla pisma za ladne dane'  - kaže oduševljeno Saša.

Novu pjesmu „Ima nešto u decembru“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/81844062

Sašu Jakelića možete pratiti na njegovom službenom facebook profilu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »